اخبار و رویدادها: ایجاد پژوهشگاه فناوری های نوین در دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۹- ۱۴:۳۳:۵۰

ایجاد پژوهشگاه فناوری های نوین در دانشگاه صنعتی شاهرود

ایجاد پژوهشگاه فناوری های نوین در دانشگاه صنعتی شاهرود پژوهشگاه فناوری های نوین با 7 پژوهشکده در دانشگاه صنعتی شاهرود ایجاد می شود . دکتر مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی نشست خبری با حض

ایجاد پژوهشگاه فناوری های نوین در دانشگاه صنعتی شاهرود

پژوهشگاه فناوری های نوین با 7 پژوهشکده در دانشگاه صنعتی شاهرود ایجاد می شود .

دکتر مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه ها ضمن اعلام این خبر گفت : یکی از اهداف دانشگاه رفع مشکلات کلیدی استان و شهرستان در قالب پایان نامه ها و طرح های تحقیقاتی اساتید است و در این راستا نیز مجوز موافقت اصولی برای ساخت پژوهشگاه فناوری های نوین که دارای 7 پژوهشکده است ، از وزارت علوم کسب شده است. این پژوهشگاه شامل پژوهشکده های نانو تکنولوژی، بیوتکنولوژی ، ICT و برق ، آب ، ژئوفیزیک اکتشافی ، مواد و طراحی ساختمان و نفت است.

وی با اشاره به چاپ اولین مجله علمی پژوهشی در این دانشگاه به زبان انگلیسی و در سطح بین المللی که دارای تمامی استانداردهای ISI است، افزود : تا پایان سال آینده دو عنوان مجله دیگر هم در دانشگاه به چاپ می رسد که به شکل الکترونیکی نیز در سایت دانشگاه  قرار خواهد گرفت .