اخبار و رویدادها: اطلاعیه مهم معاونت پژوهشی به کلیه واحد های دانشگاه ،کاربران انفورماتیک

اطلاعیه مهم معاونت پژوهشی به کلیه واحد های دانشگاه ،کاربران انفورماتیک
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۸۹- ۱۷:۲۴:۱۳

اطلاعیه مهم معاونت پژوهشی به کلیه واحد های دانشگاه ،کاربران انفورماتیک

اطلاعیه مهم جهت استحضار کلیه واحد های دانشگاه (کاربران انفورماتیک)

به کلیه واحد های دانشگاه (کاربران انفورماتیک)

با سلام و احترام؛

بر اساس گزارشات و بررسی های دریافت شده در کشور بدافزار(malware) گسترش یافته در سیستم های خانواده مایکروسافت با نام اختصاصی stuxnet می تواند به اطلاعات همه کامپیوتر های شبکه اینترنت دسترسی پیدا کرده و آنها را سرقت نماید.

مقتضی است کلیه کاربران محترم شبکه رعایت کامل موارد ایمنی به خصوص در مراجعه به سرورهای ناشناخته یا باز کردن ایمیل های مشکوک و هرگونه پاسخ شبکه ای (click-response) بدون اطلاع کافی از ماهیت سوژه اجتناب نمائید. بدیهی است همه کاربران محترمی که از طریق سرورهای دانشگاه امکان اتصال به شبکه را دارند در مسئولیت حفظ فضای سروری سهیم می باشند.

پیشاپیش از مساعدت شما سپاسگذاریم.

با آرزوی توفیق الهی

علی اکبر پویان