اخبار و رویدادها: اولین نشست تخصصی گروه های حامی محیط زیست کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

اولین نشست تخصصی گروه های حامی محیط زیست کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹- ۱۶:۲۷:۴۲

اولین نشست تخصصی گروه های دانشجویی حامی محیط زیست کشور دی ماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

اولین نشست تخصصی گروه های حامی محیط زیست کشور در

دانشگاه صنعتی شاهرود

محسن همدانی دبیر کانون محیط زیست دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با  روابط عمومی این دانشگاه گفت : در این نشست 60 نفر از دانشگاه ها و نیز فعالان محیط زیست کشور به مدت 4 روز گرد هم می آیند . وی افزود : تبادل اطلاعات و تجربیات ، تشکیل مجمع عمومی جهت هماهنگی فعالیت های گروه های حامی محیط زیست ، برگزاری کارگاه های آموزشی و تجلیل از گروه های برتر شرکت کننده از محورهای اولین نشست خواهد بود . همدانی تنوع اقلیمی شاهرود ، فعالیت قابل توجه کانون محیط زیست دانشگاه صنعتی شاهرود و مرکزیت این دانشگاه را از دلایل میزبانی این نشست عنوان کرد و گفت : در طول برگزاری این گردهمایی از اماکن سیاحتی مانند جنگل کهنسال ابر ، مزار شیخ ابوالحسن خرقانی و بایزید بسطامی بازدید خواهد شد .