اخبار و رویدادها: آمادگی دانشگاه صنعتی شاهرود برای آغاز سال تحصیلی جدید

سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۸۹- ۱۴:۴۷:۴۰

آمادگی دانشگاه صنعتی شاهرود برای آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر مرادزاده : در سال تحصیلی جدید تقریباً 2000 دانشجوی دکتری ، ارشد و کارشناسی در این دانشگاه پذیرش می شوند که این حجم زیاد و قابل توجه نیازمند آشنایی دانشجویان ورودی جدید با مقررات و قوانین آموزشی و

آمادگی دانشگاه صنعتی شاهرود برای آغاز سال تحصیلی جدید

با حضور رئیس ، معاونین و رؤسای دانشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود آخرین هماهنگی ها برای شروع سال تحصیلی جدید اعلام شد .

در این جلسه دکتر مرادزاده با بیان  برنامه های سال گذشته به خصوص تابستان سال گذشته گفت : تابستان سال 89 دانشگاه صنعتی شاهرود بسیار پرکار و فعال بود برگزاری دو رویداد مهم دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور و طرح ضیافت اندیشه در نوع خود اهمیت بسیار داشت که این رویداد ها خوشبختانه با موفقیت برگزار شد.

وی در ادامه گفت : در سال تحصیلی جدید تقریباً 2000 دانشجوی دکتری ، ارشد و کارشناسی در این دانشگاه پذیرش می شوند که این حجم زیاد و قابل توجه نیازمند آشنایی دانشجویان ورودی جدید با مقررات و قوانین آموزشی و ضوابط دانشجویی است .

وی با اشاره به مراحل ورود یک دانشجو به دانشگاه گفت : دانشگاه صنعتی شاهرود برای سومین سال متوالی از طریق ثبت نام اینترنتی گام مؤثری برای سهولت ثبت نام برداشته که هدف از این کار حضور حداقلی دانشجویان است وی گفت : طبق سنوات گذشته دانشجویان در یک جلسه توجیهی با بخش ها و واحدهای مرتبط دانشگاه آشنا می شوند و دانشکده ها نیز جلسه توجیهی جداگانه برای آشنایی دانشجویان با رشته تحصیلی خود خواهند داشت .

در ادامه این جلسه حضار به بیان دیدگاه های خود پیرامون نحوه برگزاری جلسه توجیهی پرداختند .