اخبار و رویدادها: اطلاعیه 3 نحوه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی سال تحصیلی 90-89

اطلاعیه 3 نحوه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی سال تحصیلی 90-89
چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۸۹- ۱۳:۵۲:۱۷

اطلاعیه شماره 3 نحوه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی سال تحصیلی 90-89

اطلاعیه شماره 3

نحوه  ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی سال تحصیلی 90-89

ضمن خوش آمد گویی به این عزیزان بدینوسیله به اطلاع میرساند اداره کل آموزش دانشگاه صنعتی شاهرود از تاریخ 27 لغایت 30 شهریور ماه طبق ترتیب زمان بندی اعلام شده از سوی سازمان سنجش بر اساس حروف الفبا نسبت به ثبت نام حضوری دانشجویان که قبلا به صورت اینترنتی ثبت نام نموده اند و گواهی پذیرش دریافت می نمایید اقدام می نماید .

ذیلاً مراحل ثبت نام اعلام می گردد .

زمان ثبت نام صبحها از ساعت 30/8 الی 12      و بعد از ظهر 14 الی 17

مکان ثبت نام: دانشگاه صنعتی شاهرود تالار شقایق ها

مراحل ثبت نام :‌

الف ) اخذ شماره ورود به سالن ثبت نام از اطلاعات واقع در ورودی دانشگاه (همین برگه ) .

ب ) مراجعه به سالن ثبت نام (تالار شقایقها ) با دردست داشتن گواهی پذیرش اینترنتی و فرمهایی که از طریق سیستم اینترنتی دریافت نموده اید. لازم به توضیح است آن دسته از عزیزانی که موفق به پذیرش اینترنتی نشده اند جهت دریافت گواهی پذیرش به کافی نت های سطح شهرویا سایت دانشگاه دانشگاه مراجعه نمایند .

ج )‌ مراجعه به میز شماره یک در سالن ثبت نام جهت کنترل مدارک .

د ) مراجعه به میز شماره2 جهت تحویل مدارک و ثبت نام نهایی .

ه ) مراجعه به میز شماره 3 جهت دریافت کارت دانشجویی و آئین نامه آموزشی .

و ) مراجعه به قسمت امور دانشجویی واقع در تالار شقایقها جهت انجام امور رفاهی وام و خوابگاه .

تذکر : قبل از ورود به سالن ثبت نام نسبت به تهیه کپی مدارک مورد نیاز اقدام نمایید.

اداره کل امور آموزشی