اخبار و رویدادها: راهنمای پذیرش اینترنتی دانشجویان کارشناسی ورودی 89

یکشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۹- ۲۲:۴۸:۴۵

راهنمای پذیرش اینترنتی دانشجویان کارشناسی ورودی 89

برای دریافت کامل راهنما به فایل مرتبط زیر مراجعه نمایید

1-     ورود به سیستم جامع آموزشی دانشگاه از طریق آدرس http://golestan.shahroodut.ac.ir

)فقط از مرورگر IE استفاده نمایید)

2-     کلیک بر روی گزینه ورود به سیستم

3-     وارد نمودن کد امنیتی در کادر مربوطه و انتخاب دکمه "ارسال"

4-     انتخاب YES" در کادر پیغام "Security Alert" در IE6 یا کلیک بر روی پیغام "Continue to this website (not recommended)." در IE7 و بالاتر.

5-     در صفحة بعدی برای ورود به سیستم اقدام به وارد نمودن نام عبور و کلمه عبور بصورت زیر نموده، سپس بر روی دکمة ورود کلیک نمایید:

نام عبور:شماره داوطلبی + S

کلمه عبور: شماره ملی +‌ a

(بعنوان مثال اگر کد ملی کسی بصورت 4592066387  باشد باید مقدار a4592066387 را بعنوان کلمه عبور وارد نماید.)

6-      ورود به قسمت پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود از طریق مسیر زیر

منوی کاربر/ثبت نام/ پذیرش غیر حضوری دانشجویان/ پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

7-     تکمیل اطلاعات خواسته شده در صفحه پذیرش اینترنتی (شکل زیر)

بعد از انجام تمامی مراحل مشخص شده در شکل فوق و چاپ فرم مشخصات دانشجو و گواهی پذیرش غیر حضوری ابتدا می‌بایست نسبت به تکمیل اطلاعات در سیستم امور دانشجویی بر اساس اطلاعیه امور دانشجویی اقدام نموده و در نهایت بر اساس زمانبندی اعلام شده و همراه با مدارک قید شده در برگه گواهی پذیرش غیرحضوری، جهت پذیرش نهایی به دانشگاه صنعتی شاهرود مراجعه نمایید.

v     تذکر:

1-      کلیه پرداخت‌ها صرفاً بصورت اینترنتی می‌باشد. (با استفاده از تمامی کارت‌های عضو شتاب امکان پرداخت وجود دارد)

2-      برای دریافت رسید تاییدیه تحصیلی به دفاتر خدمات پستی مراجعه نمایید.

3-   برای تکمیل اطلاعاتی که بصورت کد می­باشد، مانند "محل تولد" ابتدا در کادر متنی مقابل آن علامت %  (درصد) سپس نام شهر را تایپ نموده، در ادامه بر روی علامت ؟ (سؤال) که قبل از کادر متنی است کلیک نمایید تا کد مربوطه نمایش داده شود.

4-      در هر صفحه برای ذخیره شدن اطلاعات، بر روی دکمه "اعمال تغییرات" در پایین صفحه کلیک نمایید.

5-      برای برگشتن به صفحه قبلی از دکمه "بازگشت" در پایین صفحه استفاده نمایید.

اطلاعیه معاونت دانشجویی وفرهنگی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی 89 دوره روزانه که متقاضی دریافت خوابگاه و وام می باشند میرساند این دسته از دانشجویان می توانند جهت ثبت نام خوابگاه پس از ثبت نام آموزشی و دریافت شماره دانشجویی در تاریخ های ذیل با مراجه به سایت معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشگاه اقدام نمایند.

آدرس سایت: http://stu.shahroodut.ac.ir

1- دانشجویان مقطع تحصیلی کارشناسی روزانه ورودی 89 از تاریخ 24/6/89 لغایت 26/6/89.
2- دانشگاه صنعتی شاهرود هیچگونه تعهدی نسبت به واگذاری خوابگاه به دانشجویان دوره شبانه ندارد اما جهت رفاه حال این دسته از دانشجویان در نظر دارد یک باب خوابگاه خودگردان برای دختران و یک باب برای پسران با ظرفیت محدود واگذار نماید.
دانشجویان دوره شبانه که متقاضی خوابگاه خود گردان می توانند هنگام ثبت نام حضوری در دانشگاه نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند. با توجه با اینکه ظرفیت خوابگاه خود گردان محدود می باشد اولویت واگذاری خوابگاه با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام نمایند.
مبلغ اجاره بهای خودگردان 450000تومان بابت دو نیمسال 90-89 می باشد که بصورت یکجا دریافت خواهد شد.در صورت حذف یارانه های آب ، برق، گاز مابه التفاوت آن دریافت خواهد شد.

نحوه ثبت نام از طریق اینترنت http://stu.shahroodut.ac.ir

1-ورود به سایت معاونت دانشجویی وفرهنگی.
2-کلیک بر روی واژه (ورود به سیستم)که در سمت چپ بالای صفحه درج گردیده است.
3- وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور که برای کلیه دانشجویان شماره دانشجویی بعنوان نام کاربر و(شماره شناسنامه یا کد ملی بدون درج صفرهای اول کد ملی)بعنوان رمز عبور تعریف شده است.

4- تکمیل نمودن فرمهای پنجگانه.(به ترتیب از مرحله 1 تا مرحله5 به طور کامل).
پس از طی مراحل فوق وموافقت اداره امور خوابگاهها نسبت به انتخاب اتاق دانشجو اقدام خواهد شد.

مدارک لازم جهت تقاضای وام هنگام ثبت نام حضوری

1 ـ پرینت 2عدد فرم اطلاعات دانشجو(مرحله اول)- پرسشنامه دانشجویی ( مرحله دوم ) از داخل سایت و تحویل آن به اداره رفاه
2 ـ ارائه کپی کارت ملی وشناسنامه (دانشجویان متاهل باید تصویر کلیه صفحات شناسنامه را تحویل نمایند.)
3 ـ دانشجو حداکثر تاریخ 1/8/89 پس از دریافت نمونه فرم تعهد محضری از سایت
http://stu.shahroodut.ac.ir  می بایست شخصاً به همراه یک ضامن وبا دردست داشتن شناسنامه وفتوکپی حکم کارگزینی ضامن ( که باید کارکنان رسمی یا پیمانی ویا بازنشته باشد) به دفتر خانه اسناد رسمی در سراسر کشور مراجعه واصل تعهد نامه تکمیل شده را به همراه فتوکپی حکم کارگزینی ضامن به اداره رفاه تحویل نمایند وهمچنین اسکن تعهد نامه تکمیل شده رادر سایت در قسمت مربوطه ( سمت چپ ) قرار دهد.
4 ـ ارائه کپی کارت دانشجویی پس از ثبت نام حضوری آموزش.
5ـ پس از تکمیل مراحل ثبت نام حضوری دانشجویان می بایست حداکثر تا تاریخ 20/7/89 به بانک تجارت شعبه دانشگاه مراجعه ونسبت به افتتاح حساب اقدام نموده وفرم درخواست وام را در سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی ( سمت راست سایت ) تکمیل نمایند.

مدارک لازم جهت دریافت خوابگاه هنگام ثبت نام حضوری
1- پرینت سه برگ فرم اسکان از قسمت درخواست خوابگاه وارائه آن به اداره امور خوابگاه.
2- پرداخت حضوری مبلغ اجاره خوابگاه بر اساس ظرفیت اتاق در سالن ثبت نام.
الف ـ اتاق 1 نفره و 2 نفره : 1824000 ریال
ب ـ اتاق 3 نفره و 4 نفره : 1459200 ریال
ج ـ اتاق 5 نفره و 6 نفره : 1276800 ریال
v تـذکر: :برای دانشجویان پسر مقطع کارشناسی فقط اتاق 5 نفره و دانشجویان دختر مقطع کارشناسی اتاق های 4 و6 نفره اختصاص داده شده وظرفیت اتاق اختصاص داده شده در هنگام ثبت نام حضوری به اطلاع آنان خواهد رسید.
3- واریز مبلغ صدهزارریال بابت مشارکت در خدمات رفاهی خوابگاه به شماره حساب 2923073488 بانک تجارت شعبه دانشگاه صنعتی شاهرود.
4- واریز مبلغ 150000ریال به شماره حساب 70497 بانک تجارت شعبه دانشگاه بابت ودیعه خوابگاه.
5- ارسال اسکن کارت ملی وشناسنامه در سایت در فایل مربوطه و ارائه کپی آن به امور خوابگاهها.(دانشجویان متاهل باید تصویر کلیه صفحات شناسنامه را تحویل نمایند.)
مبالغ اجاره خوابگاه که در سایت اعلام گردیده است برمبنای اجاره سال تحصیلی 88 محاسبه گردیده است.در صورت افزایش اجاره بها از سوی صندوق رفاه دانشجویان مابه التفاوت آن دریافت خواهد شد.
جهت اطلاع بیشتر با شماره تلفن 9-3392204-0273 داخلی2240آقای عرب احمدی تماس حاصل فرمایید.

مدارک لازم جهت شارژ کارت تغذیه

اصل فیش واریزی به مبلغ 100000ریال جهت شارژ کارت تغذیه به شماره حساب 2923078250 نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه صنعتی شاهرود