اخبار و رویدادها: پایان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود،با برگزاری مراسم اختتامیه

پایان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود،با برگزاری مراسم اختتامیه
چهارشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۸۹- ۱۳:۲۷:۱۰

پایان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود با برگزاری مراسم اختتامیه

پایان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

با برگزاری مراسم اختتامیه

ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود ، با حضور استاندار سمنان ، مسئولین شهرستان شاهرود ، مسئولین و دانشجویان شرکت کننده در این طرح امشب ساعت 20:30 در تالار شقایق های دانشگاه ، پس از سه هفته با برگزاری مراسم اختتامیه به کارخود خاتمه می دهد .

به گزارش روابط عمومی ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود سخنرانی دکتر رهی استاندار سمنان ، ارائه گزارش مسئولین طرح ، مدیحه سرایی ، اهداء جوایز و قرعه کشی سفرهای معنوی و زیارتی مکه مکرمه ، عتبات عالیات و مشهد مقدس ، پخش کلیپ و تقدیر از برگزار کنندگان طرح از جمله برنامه های مراسم اختتامیه است .

اسامی 18 دانشجوی شرکت کننده برای تشرف به سرزمین وحی مکه مکرمه و مدینه منوره ، 18 دانشجو برای اعزام به کربلای معلی و 60 دانشجو نیز برای اعزام به مشهد مقدس در مراسم قرعه کشی امشب مشخص می شود .

گفتنی است دانشجویان شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه از امتیازاتی از جمله اولویت شرکت در عمره دانشجویی ، شرکت در دوره های تکمیلی طرح ، اعطای گواهینامه پایان دوره آموزشی و احتساب 4 واحد درسی معارف اسلامی بهره مند می شوند .