اخبار و رویدادها: پایان سلسله جلسات گفتگوی آزاد ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

پایان سلسله جلسات گفتگوی آزاد ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۸۹- ۱۶:۴۵:۲۲

پایان سلسله جلسات گفتگوی آزاد ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود با برگزاری نشست " حمایت از فلسطین آری یا خیر " و همزمان با روز جهانی قدس سلسله جلسات گفتگوی آزاد در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعت

پایان سلسله جلسات گفتگوی آزاد ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

با برگزاری نشست« حمایت از فلسطین آری یا خیر؟» و همزمان با روز جهانی قدس سلسله جلسات گفتگوی آزاد در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود پایان یافت .

در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین عبدالله مدیحی ضمن بیان تاریخچه تاسیس اسرائیل و پخش کلیپ جنایات صهیونیست ها گفت : هر جا مظلومی در دنیا باشد ما باید فریادرس آنها باشیم همان طور که امام خمینی (ره) فرمود روز قدس روزی است که تمام مسلمانان جهان باید آن را زنده نگه دارند و همین طور ما برای احقاق حقوق فقرا در جوامع بشری تا آخرین قطره خون دفاع می کنیم وی افزود : حمایت از حزب الله و فلسطین به اعتراف خود دشمن یک نوع قدرت نرم برای ایران محسوب می شود . ما اگر بخواهیم دنیا را حفظ کنیم باید به حزب الله کمک کنیم چون آمریکا قصد داشت بعد از حمله به افغانستان ، عراق ، سوریه و لبنان به ایران حمله کند .

این جلسه با پرسش و پاسخ و پخش کلیپ فقر و سازندگی به پایان رسید .