اخبار و رویدادها: برگزاری دوازدهمین جلسه نقد فیلم در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دوازدهمین جلسه نقد فیلم در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۸۹- ۱۶:۴۳:۰۴

برگزاری دوازدهمین جلسه نقد فیلم در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود دوازدهمین جلسه نقد فیلم در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود به منظور جمع بندی و نتیجه گیری از سلسله جلسات گذشته با حضور دانشجویان

برگزاری دوازدهمین جلسه نقد فیلم در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

دوازدهمین جلسه نقد فیلم در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود به منظور جمع بندی و نتیجه گیری از سلسله جلسات گذشته با حضور دانشجویان در تریبون آزاد و طرح سوالات آنها 10 شهریور در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام عباس مسلمی استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که هنر نمایشی جایی در رسانه ملی ندارد گفت : در رسانه ملی ما مدیریت هنری بسیار ضعیف است و جای رشته مدیریت هنری در دانشکده های هنر خالی است و کارگردان مدیر هنری نیست .

وی ضمن بیان خصوصیات مخاطب افزود : ما رسانه فرهیخته ای می خواهیم که از جامعه فاصله نگیرد . وی با اشاره به حدیثی از امام هادی (ع) که می فرماید : کسی که به یک گوینده گوش فرا دهد همانا او را بندگی کرده است گفت : میتوان به تاثیر رسانه بر مخاطب و اهمیت آن پی برد .

در پایان مسلمی به سوالات دانشجویان پیرامون فیلم هایی با مضامین صهیونیستی ، سینمای انیمیشن و سینمای هالیوودی پاسخ داد.