اخبار و رویدادها: پایان رقابت های ورزشی ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

پایان رقابت های ورزشی ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۸ شهریور ۱۳۸۹- ۱۶:۲۶:۲۳

با برگزاری رقابت های شنا ، شنبه 6 شهریورماه برنامه های ورزشی ضیافت اندیشه دردانشگاه صنعتی شاهرود خاتمه یافت .

پایان رقابت های ورزشی ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

فاطمه خادمی مسئول اجرای برنامه های ورزشی ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با روابط عمومی طرح در این دانشگاه با اعلام این خبر افزود : این دوره از مسابقات در رده های تیمی و انفرادی با حضور گسترده دانشجویان ، همزمان با سومین روز ماه مبارک رمضان آغاز و به مدت دو هفته برگزار شد .

وی گفت : سعی شد مسابقاتی اجرا شود که نیاز به مهارت خاصی نداشته باشد و عموم دانشجویان بتوانند در آن شرکت کنند از جمله این رقابت ها می توان به پرتاب دارت ، هولاهوپ ، آمادگی جسمانی ، وسط بازی ، پرتاب پنالتی ، بسکتبال ، والیبال ، مچ اندازی ، دو و میدانی ، طناب کشی ، بولینگ ، دست رشته و طناب زنی اشاره کرد ، همچنین استخر نشاط دانشگاه صنعتی شاهرود نیز هرشب از ساعت 24 الی2 بامداد به روی دانشجویان علاقه مند گشوده بود و مسابقات شنا نیز در اختتامیه رقابت های ورزشی برگزار شد .

در ادامه خادمی تصریح کرد : از مسئولینی که پیشنهاد برگزاری این طرح بزرگ را دادند و همچنین از مسئولین نهاد نمایندگی رهبری ، کارکنان و کلیه عوامل اجرایی طرح در دانشگاه صنعتی کمال تشکر و قدردانی را دارم که در این ماه مبارک فرصتی را برای بهره مندی هرچه بیشتر دانشجویان از برکات شب ها و روزهای این ماه فراهم نمودند .

شایان ذکر است از 90 دانشجوی ورزشکار که در رقابت های ورزشی مقام های برتر را کسب نمودند با اهداء محصولات فرهنگی و ورزشی و لوح تقدیر قدردانی شد .