اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم احیاء لیالی قدر در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۸ شهریور ۱۳۸۹- ۱۶:۲۴:۵۳

برگزاری مراسم احیاء لیالی قدر در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

ویژه برنامه های احیاء شب های قدر ، با حضور پرشور مسئولین ، معاونین و دانشجویان طرح ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود شب گذشته در محوطه آزاد این دانشگاه برگزار شد .

برگزاری مراسم احیاء لیالی قدر در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی صالحی مسئول طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود از دانشجویان خواست دراین شب از خداوند طلب عافیت کنند و گفت : در این شب با دعا کردن برای دیگران دعای ملائکه برای خود را تضمین کنید همان طور که خداوند فرمود ادعونی استجب لکم .

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین کوثری امام جمعه چناران ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری لیالی قدر گفت : قرآن معجزه جاودانه پیغمبر است و در شب قدر بر پیامبر (ص) نازل شد . وی درباره معنی قدر تأکید کرد : قدر یعنی اندازه و حساب و امشب شب فکر و برنامه ریزی است . اگر انسان یک ساعت فکر کند از هفتاد سال عبادت بدون فکر بهتر است . شهادت حضرت علی (ع) نیز به دلیل بی فکری جمعی بود که نسنجیده وارد این میدان خطرناک شدند .

امام جمعه چناران پیرامون فضایل شب قدر افزود : صواب دو رکعت نماز ، صلوات فرستادن و خواندن قرآن در این شب برتر و بیشتر از 80 سال است . امشب ملائکه به زمین می آیند و به امام زمان (عج) سلام می کنند ، شهادت حضرت علی (ع) نیز عظمت خاصی به ماه مبارک رمضان و شب های قدر داده است .

وی از دانشجویان خواست در این شب از خداوند بخواهند عاقبت امور همه را ختم به خیر فرماید .

قرائت قرآن ، دعای افتتاح ، دعای ابوحمزه ثمالی ، مناجات حضرت علی (ع) در مسجدکوفه ، زمزمه دعای جوشن کبیر و سوگواری ضربت خوردن و شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (ع) از جمله سایر برنامه های شب قدر ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود بود .