اخبار و رویدادها: اعلام ویژه برنامه های شب های قدر دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام ویژه برنامه های شب های قدر دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۶ شهریور ۱۳۸۹- ۱۷:۲۶:۵۴

اعلام ویژه برنامه های شب های قدر دانشگاه صنعتی شاهرود همزمان با فرا رسیدن لیالی متبرک قدر ، ویژه برنامه های احیاء این شبها در طرح ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود اعلام شد. مراسم احیاء شب های قدر

اعلام ویژه برنامه های شب های قدر

ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

مراسم احیاء شب های قدر طرح ضیافت اندیشه در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه صنعتی شاهرود از ساعت 30/22 آغاز و تا ساعت 2 بامداد ادامه دارد . این مراسم شامل قرائت قرآن ،دعای افتتاح ، مناجات حضرت امیرالمومنین در مسجد کوفه ، زمزمه دعای جوشن کبیر ، سخنرانی ، سوگواری ضربت خوردن و شهادت امام علی علیه السلام و قرآن به سر گرفتن است .

شایان ذکر است مراسم احیاء در شب های نوزدهم ، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان در دانشگاه صنعتی شاهرود همزمان با سراسر کشور با حضور دانشجویان دختر شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه برگزار می گردد.