اخبار و رویدادها: انتخاب تیم RTS دانشگاه در مسابقات زیردریایی کنترل از راه دور کشور

انتخاب تیم RTS دانشگاه در مسابقات زیردریایی کنترل از راه دور کشور
دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۸۹- ۱۶:۲۷:۰۴

انتخاب تیم RTS دانشگاه در مسابقات زیردریایی کنترل از راه دور کشور

انتخاب تیم RTS دانشگاه صنعتی شاهرود

در مسابقات زیردریایی کنترل از راه دور کشور

تیم RTS دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات زیردریایی کنترل از راه دور کشور به عنوان تیم برگزیده معرفی شد.

دکتر علی سلیمانی عضو هیأت علمی دانشکده برق و رباتیک و استاد راهنمای این تیم با اعلام این خبر گفت : این رقابت ها با ثبت نام 85 تیم از سراسر کشور، از اردیبهشت 1388 آغاز شد و تیم ها پس از پشت سر گذاشتن مراحل طراحی زیر دریایی (طراحی مفهومی و طراحی جزئیات) وارد مرحله ساخت شدند.

وی در خصوص ساخت زیردریایی کنترل از راه دورگفت : مرحله پایانی (ساخت) مسابقات با حضور وزیر دفاع در 28 تیر 1389 آغاز شد و پس از رقابت نزدیک تیم ها، 15 تیم به عنوان" تیم های برگزیده" این دوره از مسابقات انتخاب شدند که تیم دانشگاه صنعتی شاهرود یکی از " تیم های برگزیده" این دوره از رقابت ها بود.

به گفته دکتر سلیمانی برگزاری این  رقابت ها یک سال و دو ماه به طول انجامید و اعضای تشکیل دهنده تیم را امین ریگی، محمد رضا چراغ پور، محمد جمشیدیان، سعید طالبی و کاوه بابا نژاد تشکیل می دهند.