اخبار و رویدادها: برگزاری جشن میلاد حضرت امام حسن(ع)در ضیافت اندیشه دانشگاه شاهرود

برگزاری جشن میلاد حضرت امام حسن(ع)در ضیافت اندیشه دانشگاه شاهرود
جمعه ۵ شهریور ۱۳۸۹- ۰۰:۲۲:۴۸

برگزاری جشن میلاد حضرت امام حسن(ع)در ضیافت اندیشه دانشگاه شاهرود

برگزاری جشن میلاد حضرت امام حسن مجتبی(ع)

در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

جشن میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام ) با حضور پرشور دانشجویان شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد .

در این آیین که پنجشنبه پانزدهم ماه مبارک رمضان همزمان با میلاد آن حضرت از ساعت 30/21 در تالار شقایق های دانشگاه برگزار گردید ،مداحان اهل بیت (ع) به ذکر مدایح و مناقب دومین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت پرداختند.

حجت الاسلام صالحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود در سخنانی با بیان ویژگی های امام حسن مجتبی (ع) به بررسی نقش آن امام و مسائل پیش روی دنیای اسلام بعد از به دست گرفتن امامت جامعه اسلامی بدست ایشان پرداخت .

در ادامه این مراسم اکبر نظری از مداحان اهل بیت به مدیحه سرایی میلاد امام حسن علیه السلام پرداخت و هومن شهرستانی در یک میان پرده ، اهمیت و ارزش ماه مبارک رمضان را بازگو کرد.

در پایان این مراسم به قهرمانان ورزشی طرح ضیافت دانشگاه صنعتی شاهرود لوح تقدیر و جوایزی اهدا شد.