اخبار و رویدادها: دیدار دانشجویان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود از سالمندان

دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۸۹- ۱۸:۵۲:۴۲

دیدار دانشجویان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود از سالمندان

دیدار دانشجویان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود از سالمندان دانشجویان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود شب گذشته به منظور دلجویی از سالمندان از آن ها دیدن کردند . به گزارش روابط عمومی ضیافت

دیدار دانشجویان ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود از سالمندان

به گزارش روابط عمومی ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود ، برگزاری این طرح در ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی فراهم نمود تا مسئولان به همراه دانشجویان به آسایشگاه خیریه ثامن الائمه(ع) شاهرود سربزنند و از نزدیک پای درددل ها و صحبت های پدران و مادران سالخورده بنشینند و با مسائل و مشکلات سالمندان که مایه برکت جامعه هستند ، آشنا شوند .

در این دیدار دانشجویان از آثار هنری و صنایع دستی ساخت سالمندان نیز دیدن کردند و در پایان از زحمات پرستاران و پرنسل این آسایشگاه تقدیر و تشکر نمودند .