اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود

پنج شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۹- ۱۴:۰۰:۲۱

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود

در این مراسم حکم انتصاب مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود به عباس بادپا اعطا گردید و از زحمات سیدمحمد مزینانی در مدت مدیریت تقدیر گردید .

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود

در مراسمی 25 مردادماه جاری مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود تودیع و معارفه شد .

در این مراسم دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های سید محمد مزینانی مدیر سابق حراست به بیان وظایف متعدد این مدیریت اشاره کرد . وی آموزش کارکنان به خصوص کارکنان انتظامات ، پیگیری مسائل معیشتی و رفاهی ، حفظ اسرار دانشگاه ، حفظ و حراست کارکنان ، هماهنگی با مجموعه دانشگاه ، شهرستان ، استان و وزارت را از وظایف خطیر مدیر حراست دانست .

وی مهندس بادپا مدیر کنونی حراست دانشگاه را فردی مناسب و باتجربه دانست و حمایت از پرسنل دانشگاه ، جمع آوری اطلاعات و ارائه آن به مدیران ذیربط را از وی خواستار شد و برای او آرزوی موفقیت کرد .

در پایان این مراسم حکم انتصاب مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود به عباس بادپا اعطا گردید و از زحمات سیدمحمد مزینانی در مدت مدیریت تقدیر گردید .