اخبار و رویدادها: برگزاری نمایشگاه کتاب ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری نمایشگاه کتاب ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹- ۱۶:۵۶:۳۱

برگزاری نمایشگاه کتاب ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با برگزاری طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود نمایشکاه کتاب از اول ماه مبارک رمضان در سالن جنبی تالار شقایق های این دانشگاه گشایش یافته است .

خواجه حسینی سرگروه محافل و گفتگوهای گروه تربیت و خودسازی ضیافت اندیشه در گفتگو با روابط عمومی طرح در دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر گفت : این نمایشگاه با بیش از 800 عنوان کتاب به منظور دسترسی آسان دانشجویان به کتب دینی ، مذهبی و اخلاقی به مدت سه هفته برگزار شده است و کتاب ها با 30 تا 40% تخفیف ویژه دانشجویان طرح ضیافت اندیشه در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد .

در بخش دیگری از این نمایشگاه نیز کتب درسی فنی و مهندسی ، علوم پایه ، علوم انسانی و ... ارائه شده است .

گفتنی است امور محافل و گفتگوهای گروه ادبی و هنری ضیافت اندیشه این نمایشگاه را با همکاری انتشارات معارف برپا نموده است .