اخبار و رویدادها: نقد آخرالزمان از نگاه هالیوود در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹- ۱۶:۵۳:۵۰

نقد آخرالزمان از نگاه هالیوود در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

نقد و بررسی جریان شناسی آخرالزمان از نگاه هالیوود با حضور حجت الاسلام و المسلمین مسلمی و دانشجویان طرح ضیافت دانشگاه صنعتی شاهرود شب گذشته در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد .

نقد آخرالزمان از نگاه هالیوود در ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین مسلمی با اشاره به این که از نظر غرب ، انفجار و انهدام همه چیز آخرالزمان است گفت : فصل پایانی و نتیجه گیری عالم نه نقطه پایان یعنی زمان آخری است نه آخرالزمان .

وی آخرالزمان های طبیعی ، تکنولوژیک و فناوری ، علمی و تخیلی ، اسطوره ای و دینی را از مواجهات آخرالزمان در سینما و رسانه های تصویری دانست و افزود : از مؤلفه های سینمای آخرالزمان هالیوود می توان به موجودات دخانی ، باورهایی که انسان را نابود می کند ، محور شیطانی یا محور شرارت و قهرمانی امریکا و عملیات نابودی کل دنیا اشاره کرد .

مسلمی ضمن بیان روایت های آخرالزمان تصریح کرد : در سینمای هالیوود مرز بین شیطان و دین بسیار نزدیک است ، آن ها قومی به نام مایا را به تصویر می کشند که در سال 2012 تقویم آن ها به پایان می رسد و آن ها این روز را پایان دنیا می دانند . همه این ها مقدماتی است برای نمایش فیلم هایشان با هدف این که نوجوانان روایت های آخرالزمان را آن گونه که سینمای آن ها می گوید ، باور کنند .

در ادامه پس از پخش قسمت هایی از فیلم های هالیوود پیرامون آخرالزمان و سال 2012 ، سخنران اعتقاد به منجی را از ویژگی آخرالزمان اسطوره ای سینمای هالیوود دانست و افزود : یکی از ویژگی های دشمن این است که حق و باطل را با هم  ممزوج می کند و آن را طوری جلوه می دهد که به خاطر وجود حق ها ، باطل ها کمرنگ شود و این گونه باطل ها را توجیه می کند .

به گفته وی 2012 یک جریان رسانه ای است که سیر تاریخی را از سال 2000 تاکنون با اهداف برنامه ریزی شده طی کرده و همه مقدمات کلید خورده تا توجه همه بر روی فیلم 2012 متمرکز شود .

این جلسه با پرسش و پاسخ و بررسی جریان رسانه ای 2012 به پایان رسید .