اخبار و رویدادها: برگزاری نشست مسئولین طرح ضیافت اندیشه

یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۹- ۱۸:۰۵:۵۹

برگزاری نشست مسئولین طرح ضیافت اندیشه

نشست مسئولین طرح ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود به منظور بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای لازم ، 24 مردادماه در ستاد طرح برگزار شد .

در این جلسه که مسئول طرح ، سرپرست کل طرح ، مسئول حراست ، مسئول آموزش و معاونین طرح ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود حضور داشتند پیرامون بررسی مشکلات و ارائه راهکارهایی جهت سهولت در اجرای امور بحث و تبادل نظر و پیشنهاداتی نیز ارائه شد .

در این جلسه معاونین تربیت و خودسازی ، آموزشی ، فوق برنامه فرهنگی ورزشی ، اجرائی و معاون پشتیبانی هر یک ضمن بیان گزارشی از روند اجرای امور در اسکان ، تغذیه ، بهداشت و درمان ، فوق برنامه های فرهنگی و ورزشی ، نقلیه ، خدمات ، پذیرش ، تدارکات ، برگزاری کلاس های آموزشی ، برگزاری امتحانات ، امور مذهبی و ...پیشنهادات خود جهت انجام هرچه بهتر این برنامه ها را ارائه دادند .

حجت الاسلام و المسلمین صالحی مسئول طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان این که با تلاش کلیه دانشگاهیان و حمایت های مسئولین استانی و شهرستانی تاکنون کلیه برنامه ها در سطح بسیار خوب برگزار شده است اظهار امیدواری کرد با عنایت خداوند اولین دوره طرح ضیافت اندیشه در سطح عالی برگزار شود و ره توشه آن برای دانشجویان برخورداری از برکات رمضان همراه با معنویت و معرفت الهی باشد .