اخبار و رویدادها: آغاز رسمی کلاس های آموزشی طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود

آغاز رسمی کلاس های آموزشی طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۹- ۱۷:۱۳:۲۰

آغاز رسمی کلاس های آموزشی طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود

آغاز کلاس های آموزشی طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود همزمان با سومین روز ماه رمضان مسئول آموزشی طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود از آغاز کلاس های آموزشی این طرح همزمان با

آغاز رسمی کلاس های آموزشی طرح ضیافت اندیشه

در دانشگاه صنعتی شاهرود

مسئول آموزشی طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود از آغاز کلاس های آموزشی این طرح همزمان با سومین روز ماه مبارک رمضان خبر داد .

حجت الاسلام والمسلمین محمد فدائی مسئول آموزشی طرح ضیافت اندیشه دانشگاه صنعتی شاهرود ، برگزاری این طرح بزرگ را بستری برای ظهور استعدادها ،‌ نوآوری‌ها و خلاقیت های دانشجویان دانست و گفت : پذیرش دانشجویان از صبح پنجشنبه همزمان با دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد و تا پایان وقت اداری امروز، شنبه بیش از 650 نفر پذیرش شده اند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و عضو هیأت علمی دانشگاه دامغان در ادامه ضمن ارزیابی مثبت روند پذیرش شرکت کنندگان در دانشگاه صنعتی شاهرود ، افزود : برگزاری کلاس ها بر اساس گروه بندی های مشخص شده آغاز شده است .وی همچنین از ارزیابی نمرات بر اساس 18 نمره امتحان کتبی و 4 نمره شرکت در فعالیت های فوق برنامه خبر داد .

شایان ذکر است اولویت شرکت در عمره دانشجویی ، شرکت در دوره های تکمیلی طرح , اعطای گواهینامه پایان دوره آموزشی و احتساب 4 واحد درسی از گروه معارف از جمله امتیازات شرکت در طرح ضیافت اندیشه می باشد .