اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه هماهنگی ستاد برگزاری طرح ضیافت اندیشه

برگزاری جلسه هماهنگی ستاد برگزاری طرح ضیافت اندیشه
پنج شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۹- ۱۳:۱۶:۵۲

برگزاری جلسه هماهنگی ستاد برگزاری طرح ضیافت اندیشه

جلسه هماهنگی ستاد برگزاری طرح ضیافت اندیشه با حضور مسئولین طرح ، معاونین و مدیران دانشگاه چهارشنبه 20 مردادماه جاری در محل ستاد این طرح برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود ، حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی صالحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه صنعتی شاهرود در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کلیه مدیران و عوامل اجرایی ، گزارشی از روند اجرایی امور ارائه کرد و خواستار پیگیری آن از سوی مسئولین طرح شد .

در ادامه هریک از مدیران طرح ضمن ارائه گزارشی از امور انجام شده مسائل و مشکلات پیش رو را مطرح  کرده و راهکارهای اجرایی ارائه گردید .

گفتنی است دانشگاه صنعتی شاهرود از 22 مرداد لغایت 12 شهریور ماه جاری میزبان دانشجویان دختر شرکت کنندگان در طرح ضیافت اندیشه می باشد .