اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 4 آموزش کارکنان در سال 89

اطلاعیه شماره 4 آموزش کارکنان در سال 89
دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۹- ۱۲:۲۴:۳۷

اطلاعیه شماره 4 آموزش کارکنان در سال 89 احتراماَ بدینوسیله به اطلاع کلیه همکاران قراردادی که اسامی آنان جهت شرکت در دوره آموزشی آشنایی با شیوه های رفتاری اداری و قانون رسیدگی به تخلفات اد

اطلاعیه شماره 4 آموزش کارکنان در سال 89

احتراماَ بدینوسیله به اطلاع کلیه همکاران قراردادی که اسامی آنان جهت شرکت در دوره آموزشی آشنایی با شیوه های رفتاری اداری و قانون رسیدگی به تخلفات اداری در اطلاعیه شماره 3 در دو گروه جداگانه تنظیم گردیده و اطلاع رسانی لازم نیز صورت گرفته بود  می رساند متن کامل قانون رسیدگی به تخلفات اداری در اینترانت مدیریت برنامه و بودجه دانشگاه به نشانی http://10.4.3.242/law.htm   قرارداده شده است، لذا مقتضی است این همکاران با مراجعه به آدرس مذکور و مطالعه مواد8 و9 از فصل دوم و سوم قانون یادشده و با آمادگی ذهنی بیشتر در دوره آموزشی که به همین منظور متعاقباً برگزار خواهد شد شرکت و سوالات و نقطه نظرات خویش را در این رابطه مطرح نموده و پاسخ های لازم را از مدرس مربوطه دریافت نمایند.

مدیریت برنامه و بودجه

امورآموزش کارکنان