اخبار و رویدادها: تیم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود به دومین قله مرتفع کشور صعود می کند

تیم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود به دومین قله مرتفع کشور صعود می کند
پنج شنبه ۷ مرداد ۱۳۸۹- ۰۸:۵۸:۲۳

تیم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود به دومین قله مرتفع کشور صعود می کند تیم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود هفته آینده به قله علم کوه دومین قله مرتفع ایران با ارتفاع 4848 متر ، صعود می کند . امین

تیم کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود به دومین قله مرتفع کشور صعود می کند

امین نبوی دبیر انجمن کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه از آمادگی کامل اعضای این تیم خبر داد و گفت : 16 دانشجوی کوهنورد به منظور تقویت فرهنگ ورزش به عنوان ابزار سلامت و ایجاد و حفظ روحیه نشاط ، به همراه گروه سرپرستی جمعه 15 مرداد ماه برای صعود به قله علم کوه به منطقه کلاردشت اعزام می شوند .

این تیم کوهنوردی سال گذشته به سبلان سومین قله بلند کشور با ارتفاع ۴۸۱۱ متر صعود کرد .

گفتنی است علم‌کوه در منطقه تخت سلیمان واقع شده و دارای فنی‌ترین و سخت‌ترین مسیرهای سنگنوردی و دیواره‌نوردی در ایران است .