اخبار و رویدادها: اعلام نتایج کاتا انفرادی و تیمی دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دختران

اعلام نتایج کاتا انفرادی و تیمی دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دختران
شنبه ۲۶ تیر ۱۳۸۹- ۱۵:۵۵:۱۱

نتایج مسابقات کاراته رشته کاتا انفرادی و تیمی دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور مشخص شد.

با پایان یافتن رقابت های کاراته رشته کاتای انفرادی و تیمی  قهرمانان این رشته مشخص شدند.

در رشته کاتای انفرادی خانم ها مهسا افسانه از دانشگاه پیام نور مقام اول، فاطمه کاوندی از دانشگاه جامع علمی کاربردی مقام دوم، فاطمه حیدری از دانشگاه زنجان و مینا زمانی از دانشگاه تربیت دبیر فنی دختران شریعتی بطور مشترک مقام سوم را کسب کردند و در رشته کاتای تیمی، دانشگاه جامع علمی کاربردی مقام اول ، دانشگاه اصفهان مقام دوم ، دانشگاه های پیام نور و تربیت دبیر فنی دختران شریعتی بطور مشترک مقام سوم را کسب کردند.