اخبار و رویدادها: آغاز پذیرش تیم های شرکت کننده در دانشگاه های سمنان و دامغان

چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۳۸۹- ۱۷:۱۷:۳۱

دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر

آغاز پذیرش تیم های شرکت کننده در دانشگاه های سمنان و دامغان

پذیرش نهایی تیم های شرکت کننده در دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور از صبح 23 تیر ماه در ستاد المپیاد در دانشگاه سمنان آغاز شد .

همچنین پذیرش نهایی تیم های شرکت کننده در این المپیاد که از شامگاه روز سه شنبه 22تیرماه در دانشگاه دامغان آغاز شده بود، صبح امروز ادامه یافت.

به گزارش روابط عمومی ستاد المپیاد در دانشگاه دامغان پس از پذیرش اولیه تیم های شرکت کننده در المپیاد که در روزهای 13 و 14 تیرماه انجام پذیرفت ، پذیرش نهایی تیم ها از صبح شامگاه روز سه شنبه 22تیرماه در دانشگاه دامغان آغاز شده است و تا عصر روز چهارشنبه 23 تیرماه ادامه می یابد .

بنا براین گزارش بعد از پذیرش نهایی ، تیم های ورزشی اسکان یافته و امورات رفاهی آنان سامان یافت.

لازم به ذکر است دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه های استان سمنان در سه دانشگاه صنعتی شاهرود ، دامغان و سمنان از 23 تیرماه به مدت 10 روز در 12 رشته برگزار خواهد شد .