اخبار و رویدادها: حضور 200 داوطلب ورزشی در دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر

سه شنبه ۲۲ تیر ۱۳۸۹- ۱۵:۵۶:۴۸

حضور 200 داوطلب ورزشی در دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر

200 داوطلب دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را همراهی می کنند .

حضور 200 داوطلب ورزشی در دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر

به گزارش روابط عمومی دهمین المپیاد در دانشگاه بعد از دعوت از دانشجویان دختر و پسر برای ثبت نام و حضور در نهضت داوطلبی دانشجویان کشور که از طریق سایت نهضت داوطلبی انجام شد از میان ثبت نام شدگان 200 داوطلب دانشجوی دختر به دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور دعوت شده اند تا بتوانند این رویداد بزرگ را همراهی کنند .

بنا براین گزارش کارگاه یک روزه آموزشی مدیریت داوطلبان رویداد های ورزشی با حضور داوطلبان حاضر در دهمین المپیاد ورزشی در ستاد مرکزی این المپیاد در دانشگاه صنعتی شاهرود به مدرسی دکتر رضا اندام دبیر ستاد المپیاد برگزار شد .

در این کارگاه دانشجویان از وظایف ، اهمیت و جایگاه خود و نقشی که در روند برگزاری این رویداد ورزشی خواهند داشت مطلع خواهند شد .