اخبار و رویدادها: دستگاه اتوماتیک اندازه گیری نیتروژن در خاک راه اندازی شد

چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۳۸۹- ۱۵:۲۰:۲۴

دستگاه اتوماتیک اندازه گیری نیتروژن در خاک راه اندازی شد

در دانشگاه صنعتی شاهرود دستگاه اتوماتیک اندازه گیری نیتروژن در خاک راه اندازی شد

در دانشگاه صنعتی شاهرود

دستگاه اتوماتیک اندازه گیری نیتروژن در خاک راه اندازی شد

دستگاه اتوماتیک اندازه گیری نیتروژن در خاک راه اندازی شد. به گفته خلیل اژدری مدیر گروه آب و خاک دانشکده کشاورزی ، این دستگاه ساخت کشور آلمان بوده که از  قابلیت بالایی برخوردار است و همزمان می تواند 12 نمونه خاک یا گیاه را آنالیز نموده و درصد نیتروژن موجود در نمونه ها را با دقت بالایی تعیین نماید. وی در عین حال گفت این دستگاه بر خلاف دستگاه  قبلی که قادر به اندازه گیری تنها یک نمونه خاک بوده با عملکرد و دقت در اندازه گیری به مراتب بالاتری نتایج را اعلام می نماید .

این دستگاه در سطح استان از دستگاه های با کیفیت بالا تشخیص داده شده و برای دانش پژوهان به ویژه در سطح تحصیلات تکمیلی این امکان را فراهم می سازد که با اطمینان خاطر نسبت به آنالیز نمونه های خود اقدام نمایند.

شایان ذکر است این دستگاه با احتساب لوازم جانبی به مبلغ170میلیون ریال از محل اعتبار گرنت اعضای هیات علمی گروه آب وخاک دانشکده کشاورزی  (دکتر شاهسونی، دکتر قربانی، دکتراژدری، دکتر امامقلی زاده، دکترعباسپور،مهندس نادری و مهندس ساعدی )خریداری شده است .