اخبار و رویدادها: کلنگ احداث یادمان شهدای دانشگاه صنعتی شاهرود به زمین زده شد

چهارشنبه ۹ تیر ۱۳۸۹- ۱۰:۲۲:۳۳

کلنگ احداث یادمان شهدای دانشگاه صنعتی شاهرود به زمین زده شد

با حضور معاونین فرهنگی اجتماعی و اداری مالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کلنگ احداث یادمان شهدای دانشگاه صنعتی شاهرود به زمین زده شد طی مراسمی با حضور معاونین فرهنگی اجتماعی و اداری مالی وزارت علوم ت

با حضور معاونین فرهنگی اجتماعی و اداری مالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

کلنگ احداث یادمان شهدای دانشگاه صنعتی شاهرود به زمین زده شد

طی مراسمی با حضور معاونین فرهنگی اجتماعی و اداری مالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از مسوولان بعدازظهر پنجشنبه سوم تیرماه ، کلنگ احداث یادمان شهدای دانشگاه صنعتی شاهرود به زمین زده شد و فاز دوم ساختمان دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود به بهره برداری رسید.

این ساختمان که در دوهزار و 400 متر مربع زیر بنا ساخته شده ، مشتمل بر کلاس ها ،اتاق های اساتید ، سمعی بصری ، آزمایشگاه ها و کامپیوتر می باشد.

برای احداث این ساختمان مبلغ 110 میلیارد ریال از محل دور دوم سفر رییس جمهوری به استان سمنان و اعتبارات داخلی دانشگاه صنعتی شاهرود هزینه شده است .

درادامه این مراسم مسوولان شرکت کننده ازعملیات اجرایی پروژه های دانشکده کشاورزی واقع در پردیس بسطام و پردیس یک و دو دانشگاه صنعتی شاهرود بازدید کردند .