اخبار و رویدادها: قابل توجه کلیه اعضای هیات علمی محترم عضو صندوق رفاه

چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹- ۱۶:۰۷:۱۰

اطلاعیه 1

قابل توجه کلیه اعضای هیات علمی محترم عضو صندوق رفاه که احتمالاً بن استخر نشاط دانشگاه صنعتی شاهرود ،  بن مهمانسرای بسطام و بن هتل پارمیدا در دست دارند می توانند از شرکت تعاونی مصرف دانشگاه صنعتی شاهرود خرید نمایند.

آخرین مهلت استفاده از بن های مذکور پایان تیر ماه 88 می باشد. بعد از تاریخ اعلام شده فاقد اعتبار خواهد بود.

با تشکر

هیات مدیره صندوق رفاه

اطلاعیه2

قابل توجه کلیه اعضای هیات علمی محترم عضو صندوق رفاه

اعضای محترم صندوق رفاه متقاضی مسافرتهای خارج از کشور می توانند با مراجعه به آژانس مسافرتی سفیر واقع در خیابان 8 شهریور ( خیابان بهرام ) یا آژانس های دیگر در سراسر  کشور نسبت به ثبت نام و فراهم کردن مقدمات سفر به مقصد مورد نظر (سوریه ، کربلا ، مالزی ، ترکیه و ... ) اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که صندوق رفاه در این زمینه کمک هزینه به صورت وام قرض الحسنه به شرح ذیل به اعضا در صورت ارائه مدارک و بلیط سفر پرداخت خواهد نمود.

1. برای مسافرت های یک نفره تا سقف 000/5000 ریال ( 5 ماهه )

2. برای مسافرت های  بیش یک نفر تا سقف  000/000/10 ریال ( 5 ماهه )

با تشکر هیات مدیره صندوق رفاه