اخبار و رویدادها: سه دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی مکانیک با چاپ 22 مقاله دانش آموخته شدند

سه دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی مکانیک با چاپ 22 مقاله دانش آموخته شدند
یکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹- ۱۶:۲۳:۱۴

سه دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود ، با چاپ و پذیرش 22 مقاله علمی - پژوهشی دانش آموخته شدند

سه دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود ،

با چاپ و پذیرش 22 مقاله علمی - پژوهشی دانش آموخته شدند

سه دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود ، جمعاً با چاپ و پذیرش 13 مقاله ISI ، یک مقاله ISC و 8 مقاله کنفرانسی دانش آموخته شدند.

حمیدرضا الله بخش دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ـ طراحی کاربردی موفق شد با چاپ و پذیرش 7 مقاله ISI ، یک مقاله ISC ( ژورنال علمی ـ پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف ) و 2 مقاله کنفرانسی تحت هدایت دکتر محمود شریعتی دانش آموخته شود. نامبرده علاوه بر مقالات فوق، 3 مقاله دیگر نیز درژورنال های ISI و ISC در دست داوری دارد.

همچنین مهدی صدیقی و جعفر صائمی دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ـ طراحی کاربردی نیز با راهنمایی دکتر محمود شریعتی توانستند با چاپ و پذیرش مجموعاً 6 مقاله ISI و 6 مقاله کنفرانسی دانش آموخته شوند.

لازم به ذکر است مقاله دیگری نیز  از این دو دانشجو در یک ژورنال ISI در دست داوری می باشد.