اخبار و رویدادها: دهمین شماره نشریه علمی حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد

دهمین شماره نشریه علمی حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹- ۱۴:۱۰:۲۵

دهمین شماره نشریه علمی حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد دهمین شماره نشریه علمی آموزشی حسابداری با عنوان "دریک" امروز اول خرداد در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد . به گزارش روابط

دهمین شماره نشریه علمی حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود در این شماره مطالب علمی و متنوعی درباره حسابداری ازجمله : تاریخچه 4000 هزارساله حسابداری ، حسابداری منابع انسانی ، نکات راهبردی حسابداری باشگاه های فوتبال ، اختلاس ، مدیریت سود ، بهشت ، تأثیر شرکت ملی نفت بر سیر تحول حسابداری ایران ، وتو و حق وتو چیست؟ ، خصوصی سازی ، بررسی شرکت های هرمی ، حسابداری محیط زیست و گامی به سوی افزایش سرعت محاسبات ذهنی بدون استفاده از ماشین حساب گنجانده شده است  .

معرفی متداول ترین سایت های مورد استفاده دانشجویان حسابداری و نرم افزار همکاران سیستم و نیز مصاحبه با دکتر حلیمه رحمانی از کارشناسی تا دکتری حسابداری از جمله بخش های خواندنی این نشریه می باشد .

گردآوری 2 مقاله تخصصی به زبان انگلیسی در انتهای این شماره نیز به اعتبار علمی این نشریه افزوده است .

گفتنی است این نشریه به صورت گاهنامه و توسط انجمن علمی حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر می شود و مریم عبدی سرای مدیرمسئول و سپیده پالیزیان سردبیر این شماره می باشند .