اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه توجیهی کارآموزی دانشجویان مکانیک

برگزاری جلسه توجیهی کارآموزی دانشجویان مکانیک
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹- ۰۷:۵۰:۰۲

برگزاری جلسه توجیهی کارآموزی دانشجویان مکانیک جلسه توجیهی کارآموزی دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک 3 خردادماه ساعت 10 لغایت 13 در تالار اقاقیا برگزار می شود . حضور مفید و مؤثر دانشجویان در محل

برگزاری جلسه توجیهی کارآموزی دانشجویان مکانیک

حضور مفید و مؤثر دانشجویان در محل کارآموزی و استفاده بهینه از این دوران ، آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات آموزشی و اداری مانند معرفی کارآموز به واحد صنعتی ، ثبت منظم حضور و غیاب ، نحوه تهیه گزارش و ارتباط مؤثر با اساتید کارآموزی از جمله مهمترین اهداف این نشست است .

گفتنی است دانشکده مکانیک  این جلسه را ویژه دانشجویان مکانیک که واحد کارآموزی را برای تابستان 89  اخذ نموده اند ، برگزار می کند .