اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹- ۰۷:۴۹:۱۴

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با حضور رئیس و اساتید این دانشکده 20 و 21 اردیبهشت ماه برگزار شد . این

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت

این نشست ها به همت شورای فرهنگی دانشکده و  در راستای بررسی مشکلات فرهنگی ، آموزشی و صنفی دانشجویان در دو گروه تربیت بدنی و نیز حسابداری و مدیریت برگزار شد و دانشجویان سؤالات و مشکلات خود را مطرح نمودند و مدیران گروه پاسخگوی مشکلات آموزشی و دبیر شورای فرهنگی دانشکده پاسخگوی مشکلات فرهنگی آن ها بودند .

همچنین دکتر شیخ رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت به مشکلات صنفی دانشجویان پاسخ داد .

این نشست ها با حضور کلیه اعضای هیأت علمی دانشکده تربیت بدنی و نیز جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد .