اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی روش های مقاله نویسی توسط انجمن علمی مهندسی معدن

برگزاری کارگاه آموزشی روش های مقاله نویسی توسط انجمن علمی مهندسی معدن
چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹- ۱۳:۰۸:۵۵

انجمن علمی مهندسی معدن و ژئوفیزیک برگزار می کند : کارگاه آموزشی روش های مقاله نویسی

انجمن علمی مهندسی معدن و ژئوفیزیک برگزار می کند :

کارگاه آموزشی روش های مقاله نویسی

کارگاه آموزشی روش های مقاله نویسی توسط انجمن علمی مهندسی معدن و ژئوفیزیک برگزار  شد.

این کارگاه یک روزه در راستای چشم انداز ایران به عنوان قطب اول علمی منطقه در سال 1404 توسط دکتر کامکار روحانی استادیار دانشکده معدن نفت و ژئوفیزیک و داور کنفرانس های ملی و بین المللی 28 اردیبهشت برگزار گردید.

این کارگاه به لحاظ بررسی روش های مقاله نویسی و پژوهش ها در رنکینگ ایران در موسسه بین المللی ISI  از اهمیت و جایگاه موثری برخوردار بود .

همچنین انجمن علمی مهندسی معدن و ژئوفیزیک با توجه به اهمیت علم مکانیک سنگ در کارگاه های معدنی ، سد سازی ، تونل زنی و ... و جدید بودن این علم و کاربرد گسترده آن ، همایش مروری بر جنبه های مکانیک سنگ در مهندسی معدن را سوم خرداد ماه برگزار می کند .

این کارگاه توسط مهندس رفیعا مدرس دانشکده فنی دانشگاه های تهران و صنعتی امیرکبیر در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی معدن ، نفت و ژئوفیزیک برگزار می گردد.