اخبار و رویدادها: کسب مقام اول ایروبیک دانشگاه در مسابقات آمادگی جسمانی دانشگاه های کشور

کسب مقام اول ایروبیک دانشگاه در مسابقات آمادگی جسمانی دانشگاه های کشور
چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹- ۱۳:۰۷:۲۹

کسب مقام اول ایروبیک دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات آمادگی جسمانی دانشگاه های کشور

در مسابقات آمادگی جسمانی دانشگاه های کشور ، تیم شش نفره آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود چهار عنوان قهرمانی را کسب کرد. در این دوره از مسابقات که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شده بود مهنام آریانا در بخش سنجش آمادگی جسمانی انفرادی مقام اول و در مجموع تست های مسابقات ایستگاهی و دو میدانی به مقام سوم دست یافت . همچنین در رشته ایروبیک هما منصوری رده اول و سمیه صاحبدل رده چهارم را از آن خود نمودند.

اعضاء تیم آمادگی جسمانی دانشگاه صنعتی شاهرود را زهرا مهرپویا ، مهنام آریانا ، سمیه صاحبدل ، فریده کمالی نیا ، سارا آقاسیان و هما منصوری به سرپرستی سمیه عباسی را تشکیل می دهند.

شایان ذکر است تیم آمادگی جسمانی دختران دانشگاه در بین هفده تیم موفق به کسب مقام پنجم شد .