اخبار و رویدادها: برگزاری آئین های سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرادردانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری آئین های سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرادردانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۹- ۱۴:۰۴:۳۲

برگزاری آئین های سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرادردانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه صنعتی شاهرود سراسر غم و اندوه و ماتم بود .

برگزاری آئین های سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

در دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه صنعتی شاهرود سراسر غم و اندوه و ماتم  بود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ، صبح امروز یکشنبه 26/2/89 کارکنان این دانشگاه با شرکت در مراسمی ضمن استماع گوشه ای از فضائل و مناقب شخصیت بی همتای بانوی دو عالم و قرائت زیارت عاشورا و عزاداری مراتب ارادت خود را به خاندان نبوی (ص) نشان دادند.

دانشجویان ،اساتید و کارکنان دانشگاه نیز با حضور در دسته سینه زنی هیأت دانشجویی فاطمیون و طی مسیر خیابان های دانشگاه با حضور شکوهمند خود به سینه زنی و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) پرداختند. این مراسم از ساعت 11.30 صبح امروز شروع و به نماز جماعت ظهر ختم شد .

بر پائی نمایشگاهی از خیمه ، با ارائه گوشه هایی از منزل ساده و نورانی حضرت زهرا (س) ، کوچه بنی هاشم و صحنه شهادت مظلومانه بی بی دو عالم ، مسجد پیامبر(ص) ، درب نیم سوخته ، چاه دردهای مظلومانه علی (ع) ، قبرستان بقیع همراه با ارائه هنرمندانه فرمایشات حضرت زهرا(س) ، همچنین نمایشگاه کتاب های فرهنگی و مذهبی ، ایستگاه های صلواتی و پخش مداحی مداحان اهل بیت (ع) در سطح دانشگاه از دیگر برنامه های سوگواره شهادت حضرت فاطمه زهرا ( س) در دانشگاه صنعتی شاهرود بود.