اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت هفته معلم در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت هفته معلم در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹- ۰۷:۳۰:۰۷

برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت هفته معلم در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت هفته معلم در دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت گرامیداشت هفته معلم و سالروز شهادت استاد مطهری مسابقه کتابخوانی در دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد .

برگزاری مسابقه کتابخوانی

به مناسبت هفته معلم در دانشگاه صنعتی شاهرود

مهندس احمد نظری مشاور فرهنگی دانشکده مکانیک  با اعلام این خبر گفت : به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی به ویژه مطالعه آثار استاد شهید مطهری ، مسابقه کتابخوانی ازکتاب تعلیم و تربیت در اسلام تألیف شهید مطهری با حضور 35 عضو هیأت علمی در هفته معلم برگزار شد و سؤالات این مسابقه توسط شورای فرهنگی دانشکده مکانیک طرح و توزیع گردید .

گفتنی است به 3 نفر اول کهبه تامی سؤالات پاسخ صحیح بدهند ، جوایز ارزنده ای اهداء خواهد شد .