اخبار و رویدادها: آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با شعر معاصر ایران

آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با شعر معاصر ایران
جمعه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۹- ۱۵:۰۲:۳۷

آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با شعر معاصر ایران کارگاه شعر به همراه سخنرانی پیرامون شعر معاصر و جلسه پرسش و پاسخ ، سه شنبه 14 اردیبهشت ماه در تالار اقاقیا دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با شعر معاصر ایران

کارگاه شعر به همراه سخنرانی پیرامون شعر معاصر و جلسه پرسش و پاسخ ،  سه شنبه 14 اردیبهشت ماه در تالار اقاقیا دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود .

این کارگاه آموزشی به همت کانون ادبی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود و با حضور دکتر علی مسعود هزار جریبی منتقد و شاعر شعر هجو و داور چندین دوره جشنواره های ملی شعر در ایران ، به منظور آشنایی دانشجویان با محتوای شعر معاصر ،  اشعار شاعران معاصر و نقد آثار آن ها  برگزار می شود .

دکتر هزارجریبی شاعر مدعو از گرگان در کارگاه شعر روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ماه نیز حضور دارد .

گفتنی است اشعاری که از قرن 14 به بعد سروده شده اند را به علت تغییر محتوا و فرم و همچنین قرابت زمانی ، شعر معاصر محسوب می کنیم و اطلاق شعر نو تنها به اشعاری صحیح است که بعد از نیما یوشیج و به سبک او سروده شده اند .