اخبار و رویدادها: راه اندازی سایت دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور

راه اندازی سایت دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور
چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۸۹- ۱۳:۳۰:۴۱

راه اندازی سایت اطلاع رسانی دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور سایت اطلاع رسانی دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور با همت و تلاش دبیرخانه ستاد المپیاد راه اندا

راه اندازی سایت اطلاع رسانی دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی

دانشجویان دختر سراسر کشور

سایت اطلاع رسانی دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور با همت و تلاش دبیرخانه ستاد المپیاد راه اندازی شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود به منظور آگاهی شرکت کنندگان از آخرین اخبار المپیاد ، آئین نامه ها و دستورالعمل ها ، راهنمای تیم های شرکت کننده ، جدول میزبانی دانشگاه ها ، ساختار المپیاد ، تقویم برگزاری و کلیه اطلاعات مربوط به برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور ، سایت اطلاع رسانی این المپیاد به نشانی اینترنتی www.tsogs.com راه اندازی شده است .

لینک سایت های مرتبط از جمله اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، دانشگاه صنعتی شاهرود ، دانشگاه سمنان ، دانشگاه دامغان ، استانداری سمنان ، شهرداری شاهرود ، شهرداری سمنان و شهرداری دامغان در سایت المپیاد نیز با هدف آشنایی شرکت کنندگان با سازمان های مرتبط  و کسب اطلاعات موردنیاز صورت گرفته است .

گفتنی است دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور با حضور حدود 3000 دانشجوی دختر ورزشکار ، داور ، سرپرست ، مربی و عوامل برگزاری مسابقات ، به میزبانی دانشگاه های صنعتی شاهرود ، دامغان و سمنان از 23 تیرماه سال جاری به مدت 10روز برگزار خواهد شد .