اخبار و رویدادها: تشکیل شورای اداری و مالی دانشگاه با آئین نامه و ترکیب جدید

تشکیل شورای اداری و مالی دانشگاه با آئین نامه و ترکیب جدید
سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۸۹- ۱۵:۰۸:۰۱

تشکیل شورای اداری و مالی دانشگاه  با آئین نامه و ترکیب جدید

آئین نامه تشکیل شورای اداری و مالی دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف ایجاد یکسان سازی سیاست های اجرائی ، اداری و مالی در دانشگاه و ارائه نظرات مشورتی به معاون اداری و مالی به تصویب رسید .

تشکیل شورای اداری و مالی دانشگاه صنعتی شاهرود با آئین نامه و ترکیب جدید

دکتر محمد علی مولائی معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر گفت : اعضای این شورا را مدیران امور مالی ، اداری ، برنامه و بودجه ، حراست ، یک نماینده از هر یک از حوزه ها ی معاونت های دانشگاه ، دو عضو هیأت علمی صاحب نظر و دو کارشناس مجرب به نمایندگی از کارکنان دانشگاه تشکیل می دهند.

وی بررسی و اظهار نظر کارشناسی و تخصصی در امور اداری و مالی ، ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات در راستای تسهیل امور و رضایتمندی هر چه بیشتر دانشگاهیان و ارباب رجوع ، تعیین راهکار های اجرائی جهت استفاده بهینه از منابع در راستای رعایت اصل صرفه جوئی و کاهش هزینه ها ، ارائه راهکارهای اجرائی در زمینه های ارتقاء سطح آموزش پرسنل و ارائه خدمات رفاهی ، تفریحی ، ورزشی اعضای هیأت علمی و کارکنان را از جمله وظایف این شورا عنوان کرد.

مولائی در پایان با ذکر این نکته که جلسات عادی شورا ماهی یک بار و در مواقع اضطراری در فواصل زمانی کمتر تشکیل خواهد شد اظهار امیدواری کرد این شورا گامی مؤثر در جهت ارتباط و تعامل نزدیک تر مدیران ، اعضای هیأت علمی و کارکنان و ارائه بهتر خدمات به دانشگاهیان باشد.