اخبار و رویدادها: تأکید بر نظم، ایمنی و تبادلات فرهنگی در هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان پسر

تأکید بر نظم، ایمنی و تبادلات فرهنگی در هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان پسر
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵- ۱۵:۰۹:۴۰

تأکید بر نظم، ایمنی و تبادلات فرهنگی در هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان پسر

جلسه هماهنگی سرپرستان کل کاروان‌های ورزشی هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان کشور با تأکید بر ضرورت هماهنگی، رعایت الزامات ایمنی و بهره‌گیری از ظرفیت فرهنگی این رویداد ملی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از سازمان امور دانشجویان، جلسه هماهنگی سرپرستان کل کاروان‌های ورزشی هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با حضور دکتر زارعی، مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

در این نشست، دکتر زارعی با قدردانی از همراهی دانشگاه‌های سراسر کشور، برگزاری این المپیاد را حاصل مسیری دوساله و برنامه‌ریزی‌شده دانست و بر اهمیت نقش سرپرستان در موفقیت این رویداد تأکید کرد.
وی با اشاره به آغاز رقابت‌های، اظهار کرد: رقابت‌های بخش پسران با ورود تیم‌ها در ۳۱ مردادماه آغاز می‌شود و پس از برگزاری آیین افتتاحیه در یکم شهریورماه، این رقابت‌ها تا هشتم شهریورماه ادامه خواهد داشت.
مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در ادامه با تأکید بر جایگاه حقوقی و اجرایی سرپرستان گفت: سرپرست کل هر دانشگاه به عنوان نماینده تام‌الاختیار آن دانشگاه، مهم‌ترین حلقه ارتباطی میان ورزشکاران، دانشگاه میزبان و اداره‌کل تربیت بدنی است. حضور مؤثر و مدیریت صحیح شما، عامل تعیین‌کننده در موفقیت این رویداد خواهد بود.
دکتر زارعی همچنین از سرپرستان خواست ضمن هماهنگی با دانشگاه‌های میزبان، بر بدرقه شایسته دانشجویان، بهره‌گیری از فضای رسانه‌ای برای انعکاس حضور ورزشکاران و ایجاد انگیزه در ورزشکاران توجه ویژه داشته باشند.
تأکید بر ایمنی کاروان‌های ورزشی
یکی از محورهای اصلی این نشست، موضوع امنیت و ایمنی کاروان‌های ورزشی بود.
دکتر زارعی با اشاره به حضور حدود ۷ هزار سفیر ورزش دانشگاهی کشور در این المپیاد در بخش دختران و پسران، اظهار کرد: حفظ سلامت جسمانی و روانی سفیران ورزش دانشگاهی کشور که در این المپیاد حضور دارند، اولویت اصلی ما است.
وی افزود: نظارت دقیق بر ایمنی مسیرها، وسایل نقلیه و بررسی صلاحیت‌های فنی رانندگان، وظیفه‌ای است که مستقیماً بر عهده سرپرستان است تا المپیادی ایمن و بدون حاشیه را شاهد باشیم.
المپیاد؛ فرصتی برای تعامل و تبادل فرهنگی
مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به حضور بیش از ۱۶۰ دانشگاه با فرهنگ‌های متنوع، بر ظرفیت فرهنگی این رویداد نیز تأکید کرد.
وی المپیاد را فرصتی برای تبادلات فرهنگی دانست و گفت: دانشجویان باید نسبت به آداب حضور در چنین رویدادهایی توجیه شوند. حفظ حرمت، رعایت ضوابط دانشگاه‌های میزبان و آمادگی برای مواجهه منطقی با محدودیت‌های احتمالی خوابگاهی، از نکاتی است که باید به ورزشکاران آموزش داده شود.
دکتر زارعی همچنین با اشاره به تغییرات زیرساختی ایجادشده در دانشگاه‌های میزبان برای رفاه حال ورزشکاران، بر اهمیت آمادگی فنی مسابقات تأکید کرد و گفت: با توجه به حضور استعدادیاب‌های فدراسیون‌های ورزشی، این المپیاد از تراز فنی بالایی برخوردار است.
فرصت کسب تجربه مدیریتی برای دانشجویان
در بخش دیگری از این نشست، دکتر زارعی از سیاست جدید اداره‌کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برای توانمندسازی مدیریتی دانشجویان خبر داد.
وی گفت: امسال از دانشگاه‌ها خواسته‌ایم با اعزام یک دانشجوی فعال از انجمن‌های ورزشی به عنوان «دستیار سرپرست»، فرصت کسب تجربه مدیریتی را برای دانشجویان فراهم کنند.
در ادامه این نشست، دکتر قاسم‌نژاد، دبیرکل هفدهمین المپیاد، جزئیات اجرایی، دستورالعمل‌های فنی و نحوه تعاملات بین‌بخشی با سرپرستان کاروان‌های ورزشی را تشریح کرد.
هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از ۳۱ مردادماه در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز می‌شود و تا نهم شهریورماه ادامه خواهد داشت.

9479750b-80aa-48e3-9767-4ebfaf4fe694


کلمات کلیدی: #تأکید #نظم #ایمنی #تبادلات فرهنگی #هفدهمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی #دانشجویان پسر #...3
12345