به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی هفتهای که به مناسبت روز دانشجو برگزار شد، دانشگاه با برگزاری نشستهای پرسش و پاسخ در خوابگاهها، اجرای برنامه «همسفره با دانشجو» و ارائه منوی ویژه تغذیهای، تلاش کرد تا ضمن شنیدن دغدغهها، گامهای عملی برای بهبود کیفیت خدمات دانشجویی بردارد.
دکتر مهرداد غزنوی مدیر امور دانشجویی دانشگاه، در این خصوص بیان نمود: برنامههای گرامیداشت روز دانشجو از حدود یک هفته گذشته آغاز شد و بخش عمدهای از این فعالیتها به نشستهای پرسش و پاسخ اختصاص یافت. این جلسات با حضور اعضای هیئترئیسه و مدیران ستادی در خوابگاههای دانشجویی دختران و پسران برگزار شد تا دانشجویان بتوانند دغدغهها و پیشنهادات خود را بهطور مستقیم مطرح نمایند. پس از جمعآوری نظرات، موضوعات مطرحشده در قالب اولویتبندی برای پیگیری به دستگاههای مرتبط ارجاع خواهد شد.
دکتر غزنوی همچنین گفت: از میان مسائل مطرحشده، موضوع نقلیه بهعنوان یکی از نیازهای مبرم دانشجویان برجسته شد. بر همین اساس، جلسهای مشترک با حضور شورای صنفی، رئیس اداره نقلیه و نمایندگانی از دانشجویان برگزار شد و تصمیمات سازندهای اتخاذ و برنامهریزی برای اطلاعرسانی و اجرای راهحلها آغاز شده است.
برنامه «همسفره با دانشجو»؛ تقویت ارتباط میان دانشگاهیان و دانشجویان
به گفته مدیر امور دانشجویی از برنامههای متمایز این هفته، برگزاری مراسم «همسفره با دانشجو» بود که با حضور رؤسای دانشگاه، روسای دانشکدهها، اعضای هیئت علمی و کارکنان برگزار شد. هدف از این برنامه ایجاد فضای صمیمی و فراهم آوردن فرصتی برای گفتوگوی رودررو میان دانشجویان و مسئولان ذکر شده است. شرکتکنندگان این برنامه، علاوه بر تبادل دیدگاهها، از نزدیک کیفیت سرویسهای تغذیهای و محیط خدماتی خوابگاهها را بررسی کردند و بازخوردهای مستقیم خود را مطرح نمودند.
در بیان مدیر امور دانشجویی اشاره شد که مجموعه معاونت با وجود محدودیتهای بودجهای، متعهد به کاهش مشکلات دانشجویان است و پیگیری موضوعات اولویتدار را تا حصول نتیجه ادامه خواهد داد. همچنین اعلام شد که تصمیمات و تغییرات مرتبط با حملونقل و دیگر موارد مطرحشده بهزودی به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.
دکتر غزنوی در پایان گفت: هدف ما فراهمسازی شرایطی مطلوبتر برای دانشجویان و ارتقای کیفیت خدمات است. ممکن است با محدودیتهایی روبهرو باشیم، اما با تمام توان پیگیر رفع مسائل خواهیم بود.
اقدامهای تغذیهای در روز دانشجو
جعفری رئیس اداره تغذیه دانشگاه نیز، اعلام کرد که بمناسبت روز دانشجو و با توجه به امکانات و اعتبارات موجود، منوی ویژهای برای دانشجویان تهیه شد و بستههای همراه غذا نیز توزیع گردید. به گفته وی، این اقدام در راستای ارتقای تجربه تغذیهای دانشجویان و ایجاد روزی خاطرهانگیز طراحی شده بود که با استقبال دانشجویان و اساتید همراه شد.
جعفری همچنین تاکید کرد که حضور اساتید و مدیران در کنار دانشجویان در برنامه «همسفره» باعث شد رابطهای گرم و صمیمی میان دو طرف شکل بگیرد و برخی اساتید لحظاتی را با یادآوری خاطرات دوران دانشجویی خود همراه ساختند.
وی همچنین روز دانشجو را تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود که این اقدامات سهمی در ارتقای رفاه و رضایت دانشجویان داشته باشد و دانشجویان در مسیر علمی و حرفهای خود موفق و مؤثر در جامعه باشند.

