به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود، کارگاه ۸ ساعته «مهارت برنامهریزی در مدیریت فرهنگی» با تدریس دکتر ابرروش، استادیار گروه مدیریت فرهنگی و عضو هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور معاونین دانشگاه، رؤسای دانشکدهها، مشاوران فرهنگی و فعالان حوزه فرهنگ دانشگاه همراه بود، مباحثی از جمله مفهوم و اهمیت برنامهریزی، هدفگذاری در برنامهریزی، انواع برنامهریزی، برنامهریزی راهبردی، برنامهریزی عملیاتی، برنامهریزی ارتباطی و موانع برنامهریزی مورد بررسی قرار گرفت.
شرکتکنندگان ضمن آشنایی با رویکردهای نوین برنامهریزی در مدیریت فرهنگی، درباره چالشها و راهکارهای ارتقای فعالیتهای فرهنگی در محیط دانشگاهی به تبادل نظر پرداختند.
این کارگاه فرصتی برای هماندیشی، انتقال تجربه و گامی مؤثر در مسیر توسعه برنامهریزی هدفمند در حوزه فرهنگ دانشگاه صنعتی شاهرود به شمار میرود.