اخبار و رویدادها: افتتاح دفتر نمایندگی شرکت طب پلاستیک در دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف تقویت پیوند صنعت و دانشگاه

افتتاح دفتر نمایندگی شرکت طب پلاستیک در دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف تقویت پیوند صنعت و دانشگاه
یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴- ۱۵:۳۷:۴۰

افتتاح دفتر نمایندگی شرکت طب پلاستیک در دانشگاه صنعتی شاهرود با هدف تقویت پیوند صنعت و دانشگاه

در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی شاهرود و شرکت طب پلاستیک و به‌منظور گسترش تعاملات صنعت و دانشگاه، دفتر نمایندگی این شرکت در دانشکده مهندسی برق پردیس مهندسی و فناوری‌های نوین دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به گفته دکتر رحیم باقری مدیر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی شاهرود و شرکت طب پلاستیک و به‌منظور گسترش تعاملات صنعت و دانشگاه، دفتر نمایندگی این شرکت در دانشکده مهندسی برق پردیس مهندسی و فناوری‌های نوین دانشگاه روز شنبه 27 اردیبهشت جاری افتتاح شد.

مراسم آیین افتتاحیه این دفتر با حضور جمعی از مسئولان دانشگاهی، صنعتی و استانی برگزار شد. از جمله حاضرین در این مراسم می‌توان به دکتر باقری، مدیر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر محمد حسین‌تبار، مدیر دفتر کارآفرینی و کاریابی، مهندس محمد رشیدی، مدیر شرکت طب پلاستیک، مهندس حسین عامریان، نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت طب پلاستیک، مهندس عباسی، نماینده شرکت طب اسکول، اعضای هیئت علمی دانشگاه، مدیران هلدینگ طب پلاستیک، دکتر عامری، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت استان، و آقای غربا، رئیس اداره کار دانشگاه، اشاره کرد.

در این مراسم، دکتر رحیم باقری ، با تأکید بر اهمیت ارتباط میان دانشگاه و صنعت، این تعامل را عاملی مهم در جهت کاربردی‌سازی دانش دانشگاهی، حل مسائل واقعی صنعت، ارتقاء مهارت‌آموزی و اشتغال‌پذیری دانشجویان دانست و بر ضرورت برگزاری دوره‌های مشترک دانشگاه و صنعت تأکید کرد.

photo18727139110photo18727139297photo18727139428

در ادامه، آقای جوادی، مدیر فنی شرکت طب پلاستیک، به معرفی این شرکت پرداخت و بر نقش مؤثر ارتباط دانشجویان با صنعت در مسیر حرفه‌ای‌شدن و آمادگی برای بازار کار تأکید کرد.

همچنین مهندس عامریان، نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت طب پلاستیک، با اشاره به تجربه همکاری دانشگاه‌های بزرگ با صنایع مادر، ارتباط صنعت و دانشگاه را حلقه مفقوده نظام آموزشی دانست و دانشگاه‌ها و صنایع را دو بازوی اساسی توسعه کشور برشمرد.

دکتر عامری، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت استان نیز با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر توسعه فناوری، ارتباط مستمر دانشگاه و صنعت را راه‌حل مؤثری برای غلبه بر این موانع عنوان کرد.

دفتر نمایندگی شرکت طب پلاستیک با هدف ایجاد بستر مناسب برای اشتغال دانشجویان، بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه، و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، فعالیت خود را در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز کرده است.

photo18727140278photo18727140163

photo18727139596photo18727139553


کلمات کلیدی: #افتتاح #دفتر نمایندگی #شرکت طب پلاستیک #دانشگاه صنعتی شاهرود #تقویت #پیوند صنعت #دانشگاه #...3
12345