اخبار و رویدادها: برگزاری آیین بزرگداشت روز معمار به همت دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی

برگزاری آیین بزرگداشت روز معمار به همت دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی
چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴- ۱۴:۳۸:۲۵

برگزاری آیین بزرگداشت روز معمار به همت دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی

مراسم بزرگداشت روز معمار و گرامیداشت جان‌باختگان حادثه تلخ اخیر در بندرعباس، روز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در لابی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم بزرگداشت روز معمار و گرامیداشت جان‌باختگان حادثه تلخ اخیر در بندرعباس، روز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در لابی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه برگزار شد.

آغاز مراسم با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران همراه بود و در ادامه، تیزری از سوی گروه فرهنگی دانشکده به‌منظور ابراز همدردی با مردم داغ‌دیده استان هرمزگان (بندرعباس) به نمایش درآمد.

در ادامه، دکتر جامعی، مشاور فرهنگی دانشکده، ضمن خیرمقدم به حاضران، به معرفی برنامه‌های آتی فرهنگی دانشکده پرداخت و بر اهمیت پیوند فرهنگ و معماری در هویت‌سازی شهری تأکید کرد. سپس کلیپی از زندگی‌نامه شیخ بهایی، معمار برجسته ایرانی، به مناسبت روز معمار پخش شد.

دکتر قاسم‌زاده، رئیس دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی، نیز در سخنانی با ابراز همدردی با خانواده‌های داغ‌دیده و آرزوی شفای عاجل برای مصدومان حادثه بندرعباس، این روز را فرصتی برای تأمل در ارزش‌های فرهنگی و تاریخی معماری ایران دانست. وی در بخشی از سخنان خود عنوان کرد: روز معمار، روز بزرگداشت اندیشه‌ای‌ست که در خدمت زیبایی، خرد و انسانیت قرار گرفته است؛ معماران نه‌تنها بنا می‌سازند، بلکه آینده را شکل می‌دهند.

در پایان مراسم، از دانشجویان برتر رشته‌های معماری و شهرسازی و همچنین دانشجویان فعال در حوزه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی با اهدای لوح تقدیر و جوایز تجلیل به‌عمل آمد.

 Binder1_Page_67Binder1_Page_57

Binder1_Page_46Binder1_Page_01

Binder1_Page_70Binder1_Page_45

 


کلمات کلیدی: #آیین بزرگداشت #روز معمار #گرامیداشت #جان‌باختگان حادثه بندرعباس #دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی #...3
12345