اخبار و رویدادها: اتمام فرآیند ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صنعتی شاهرود

اتمام فرآیند ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳- ۱۴:۲۰:۴۹

اتمام فرآیند ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صنعتی شاهرود

فرآیند ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صنعتی شاهرود طبق برنامه ریزی های صورت گرفته توسط معاونت آموزشی انجام شد و با همراهی بخش های مختلف دانشگاه در محل تالار شقایق های به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، فرآیند ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه از روز شنبه 28 مهر ماه جاری آغاز و روز چهارشنبه 2 آبان ماه 1403 طبق برنامه ریزی های صورت گرفته با همکری بخش های مختلف در محل تالار شقایق های این دانشگاه به کار خود پایان داد.

دکتر محمد عطایی معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود، گفت: دانشجویان جدیدالورودی که در کنکور سراسری 1403 در این دانشگاه پذیرفته شدند، از روز دوشنبه 23 لغایت روز جمعه 27 مهر ماه 1403 ثبت نام غیرحضوری خود را انجام داده و در سال تحصیلی جدید نیز قریب به هزارو 300 دانشجو جدید الورود در مقطع کارشناسی وارد این دانشگاه شدند.

وی با اشاره به اینکه علاوه برانجام روند ثبت نام توسط معاونت آموزشی دانشگاه، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت دانشجویی، بسیج دانشجویی، و روابط عمومی برنامه‌های متعددی تدارک دیده شد، و به همت حوزه های فوق خانواده های دانشجویان با حضور در مکان های در نظرگرفته شده با بخش های مختلف دانشگاه آشنا شدند و طی نشست هایی به بیان دغدغه ها و سوالات احتمالی خود پرداختند.

کلمات کلیدی: #پایان #فرآیند ثبت نام #حضوری #دانشجویان #جدیدالورود #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3