اخبار و رویدادها: قرارگیری دانشگاه صنعتی شاهرود در بین برترین دانشگاه های جهان در رتبه بندی  تایمز 2025

دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳- ۱۰:۳۷:۰۳

دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان قدیمی ترین دانشگاه استان سمنان در رتبه بندی 2025 در بین برترین دانشگاه های ایران در جایگاه 1200-1001 قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به استناد اعلام موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، در رتبه بندی تایمز 2025 تعداد 81 دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران حضور دارند که نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش داشته است.

دکتر سید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: رتبه‌بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی دانشگاه ها است که اولین بار در سال 2004 با همکاری تایمز و کیو اس تحت عنوان رتبه‌بندی "تایمز - کیو اس" و از سال 2010 به بعد با همکاری موسسه تامسون رویترز منتشر شد. در رتبه ‌بندی سال 2016 این پایگاه جهت تامین اطلاعات مورد نیاز خود، همکاری خود را با تامسون رویترز قطع و با پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس آغاز به همکاری کرد. تغییر منبع اطلاعاتی مورد استفاده پایگاه رتبه‌ بندی تایمز بر روی نحوه حضور دانشگاه ها و رتبه آن‌ها تاثیرگذار بود. پایگاه رتبه‌بندی تایمز جهت ارزیابی دانشگاه‌ ها قسمتی از اطلاعات مورد نیاز خود را از خود دانشگاه ‌ها، قسمتی دیگر را از نظرسنجی‌ ها و بخشی را از طریق الزویر به دست می آورد.

در روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز 2025، از 18 شاخص استفاده شده است. شاخص ‌های عملکردی در 5 معیار کلی قرار داده شده اند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت.

در پایگاه رتبه بندی تایمز در سال‌های 2012 الی 2014 از جمهوری اسلامی ایران تنها یک دانشگاه حضور داشت. در سال 2024 تعداد 73 دانشگاه در رتبه بندی تایمز حضور داشته اند که این تعداد در سال 2025 به 81 دانشگاه رسیده است.

لازم به ذکر است که دانشگاه هایی که رتبه بندی آنها در بازه یکسان هستند همگی هم رتبه بوده و ترتیب اسامی ذکر شده در این گزارش مطابق با سامانه رتبه بندی تایمز و بر اساس حروف الفبا (به لاتین) است.

رتبه دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران در رتبه بندی تایمز 2025

111 (1)

photo14212235455

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #برترین #دانشگاه های جهان #رتبه بندی  تایمز 2025 #...3