اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دانشجوی دكتری مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود

دفاع از رساله دانشجوی دكتری مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳- ۱۱:۲۳:۰۱

دفاع از رساله دانشجوی دكتری مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود

پرنیان جوادی شریف دانشجوی دكتری مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود، از رساله خود تحت عنوان " روشی برای مدل سازی داده های پلاریزاسیون القایی طیفی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه مستقل و یادگیری عمیق" به راهنمایی دکتر علیرضا عرب امیری و دکتر بهزاد تخم چی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن ، نفت و ژئوفیزیک و مشاوره‌ی دکتر فریدون شریفی از داننشگاه کلن آلمان دفاع و به كسب درجه عالی نائل گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پرنیان جوادی شریف دانشجوی دكتری مهندسی معدن این دانشگاه در روز سه شنبه  27 شهریور ماه 1403 از رساله خود تحت عنوان " روشی برای مدل سازی داده های پلاریزاسیون القایی طیفی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه مستقل و یادگیری عمیق " به راهنمایی دکتر علیرضا عرب امیری و دکتر بهزاد تخم چی اعضا هیات علمی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک و مشاوره‌ی دکتر فریدون شریفی از دانشگاه کلن آلمان دفاع نمود.

این رساله بر اساس نظر داوران دکتر علی مرادزاده عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران، دکتر حمید آقاجانی و دکتر امین روشندل کاهو از اعضای هیـأت علمی دانشکده مهندسی معدن ، نفت و ژئوفیزیک، به كسب درجه عالی نائل گردید.

در این رساله که موضوع آن در زمینه اکتشاف معادن کاربرد دارد، با استفاده از روش های تحلیل مولفه ای و بکارگیری شبکه عصبی کانولوشنی پارامترهای مرتبط با ایجاد قطبش القایی طیفی با دقت و کیفیت قابل قبول محاسبه شده است.

لازم به ذكر است؛ ۱ مقالهISI  و 2 مقاله کنفرانسی چاپ شده، از جمله دستاورد‌های پژوهش فوق می باشد.

photo13829561004

کلمات کلیدی: #دفاع #رساله #دانشجو #دكتری #مهندسی معدنريال دانشگاه صنعتی شاهرود #...3