اخبار و رویدادها: ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد ناپیوسته 1403

ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد ناپیوسته 1403
سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳- ۱۴:۳۶:۲۸

ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد ناپیوسته 1403

ثبت نام حضوری دانشجویانی که در آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصيلي  1404-1403  و یا با استفاده از سهمیه ممتازین(بدون آزمون) که قبلا اسامی آنها از طریق دفتر استعدادهای درخشان اعلام شده در روزهای دوشنبه تاچهارشنبه، 26 تا 28 شهریورماه جاری در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، ثبت نام حضوری دانشجویانی که در آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصيلي  1404-1403  و یا با استفاده از سهمیه ممتازین(بدون آزمون) که قبلا اسامی آنها از طریق دفتر استعدادهای درخشان اعلام شده در روزهای دوشنبه تاچهارشنبه، 26 تا 28 شهریورماه جاری برگزار می شود.

دانشجو برای نهایی شدن ثبت نام مشروط و اولیه لازم است گواهی پذیرش غیر حضوری (دریافت شده از سامانه گلستان پس از تکمیل ثبت نام)  به همراه اصل مدارک مندرج را در بازه زمانی فوق بصورت حضوری و شخصاً جهت تطبیق چهره به  اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل دهد.

کلمات کلیدی: #ثبت نام #حضوری #دانشجویان #جدیدالورود #کارشناسی ارشد #ناپیوسته #1403 #...3