اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دانشجوی دكتری ریاضی کاربردی دانشگاه صنعتی شاهرود

دفاع از رساله دانشجوی دكتری ریاضی کاربردی دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳- ۱۱:۳۰:۰۵

دفاع از رساله دانشجوی دكتری ریاضی کاربردی دانشگاه صنعتی شاهرود

فهیمه داودی دانشجوی دكتری ریاضی کاربردی دانشگاه صنعتی شاهرود، در روز  یکشنبه  18 شهریور ماه 1403 از رساله خود تحت عنوان " گرمادرمانی بافت سرطانی به روش معکوس با در نظر گرفتن اثر تاخیر فاز " به راهنمایی دکتر حجت احسنی طهرانی دانشیار و عضو هیات علمی گروه ریاضی کاربردی و مشاوره‌ی دکتر محسن نظری دانشیار و عضو هیأت گروه تبدیل انرژی دانشکده مکانیک دفاع و به كسب درجه عالی نائل گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، فهیمه داودی دانشجوی دكتری ریاضی کاربردی این دانشگاه در روز یکشنبه  18 شهریور ماه 1403 از رساله خود تحت عنوان " گرمادرمانی بافت سرطانی به روش معکوس با در نظر گرفتن اثر تاخیر فاز " به راهنمایی دکتر حجت احسنی طهرانی دانشیار و عضو هیات علمی گروه ریاضی کاربردی و مشاوره‌ی دکتر محسن نظری دانشیار و عضو هیأت گروه تبدیل انرژی دانشکده مکانیک دفاع نمود.

این رساله بر اساس نظر داوران دکتر حسین جعفری استاد و عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران که بصورت مجازی شرکت کردند و دکتر مهدی قوتمند و دکتر محمدهادی نوری اسکندری از اعضای هیـأت علمی گروه ریاضی کاربردی دانشکده ، به كسب درجه عالی نائل گردید.

در این رساله که موضوع آن بین رشته ای است، با استفاده از روش انتقال حرارت معکوس به تخمین شار حرارتی مورد نیاز در روش گرمادرمانی برای درمان برای بافت سرطانی پرداخته شده که هدف اصلی آن، کنترل بهینه فرآیند گرمادرمانی به منظور از بین بردن تومور و کاهش آسیب به بافتهای سالم است.

لازم به ذكر است؛ ۱ مقالهISI  و ۱ مقاله علمی-پژوهشی چاپ شده، از جمله دستاوردهای پژوهش فوق می باشد.

کلمات کلیدی: #دفاع #رساله #دانشجو #دكتری #ریاضی کاربردی #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3